mina föräldrar

Mina föräldrar, eller rättar sagt min pappa beter sig som en liten jävla unge. Exempel 1. Han och mamma har varit tillsammans i över 20 år och nu hejar han inte när han möter mamma i bilen. TROTS att det var han som skaffade en ny tjej och slängde ut mamma. Exempel 2. Jag skulle skjutsa in mamma och hennes kompis till krogen och då säger han i min bil? Jag: nej mammas. Han: bra :) liksom vad fan är problemet? Vad skulle det göra om jag skjutsade dom i hans bil? Oj vad farligt. Jag blir så förbannad! Han beter sig så jävla fittigt och på dagisnivå. Väx upp för fan du är en vuxen man! Han har ingen som helst anledning till att vara arg och elak mot mamma. Han har blivit en helt annan person, han har blivit ett svin helt enkelt. Han påstår att "alla" skäller på honom, det enda är sanningen som trycks upp i ansiktet på honom och därför är det "alla" andra som skäller. Men hur jävla konstigt är det att vi "skäller" på honom då, när han betett/beter sig som ett lass skit. Som man bäddar får man ligga. Jag älskar min pappa men hatar den han har blivit. Orkar snart inte med mer.

ny lw

47,75 BMI 16,5

vill inte somna för att behöva vakna upp till en ny dag

Jag bara gråter och mår sämst och har självmordstankar, vill inte blogga just nu. Jag skriver när jag är starkare.

bad day

Tänkte bara göra ett kort inlägg, min eftermiddag och även en del av dagen har varit fruktansvärd. Har setat helt apatisk i mitt rum nån timme sen var det iväg på kalas alltså fika, ångest. Nu ligger jag i fosterställning med panikont i magen, om det är ångest eller fika vet jag inte. Uppdaterar bättre imorgon. Godnatt!

ingen rubrik

Godmorgon! Blev väckt av ett samtal med nån som pratade engelska, inte rätt tillfälle när man precis har vaknat och ska börja prata engelska. Lite udda väckning kanske. Mår lite bättre än igår kväll. Min frukost bestod av 2 mackor och ett glas mjölk. Nej nu ska jag bege mig till bussen. Ha en bra dag idag!

I hate the girl who's staring back at me in the mirror

Ångesten har kommit på kvällsbesök, som så många andra kvällar. Hon river, sliter och hugger i mig. Gråten sitter som en klump i halsen. Jag orkar inte. Gör illa dig, gå och dö du förtjänar inte att leva du är så jävla ful, fet och äcklig, såna som du borde inte få finnas!!! Skriker hon till mig. Mitt liv är så jävla värdelöst, på riktigt alltså. Det finns ingenting som ens är lite intressant eller roligt. Gör precis samma saker dag ut och dag in. Dessutom har jag så mycket plugg att jag inte vet var jag ska börja, har heller ingen motivation till att ta tag i det heller. Det här håller inte längre. Jag vill dö.

äs-enheten

På äs-enheten kom vi fram till att jag har gått ner snart 10kg på den tiden jag varit där. Visserligen gick jag upp 4kg när jag var på dagvården. Jag får ständigt höra att jag är för mager och att det är för farligt för min kropp att ligga så lågt i vikten. Come aaan! Jag vet att det är bullshit, jag är inte smal någonstans *punkt* Hon undrade också vad det egentligen var som låg bakom min ångest, hade inget svar för jag vet inte ens själv. Sen sa vi inte så mycket mer. Jo hon tog upp vuxenpsyk igen.. att läkaren hade tagit kontakt. Nu ska jag åka och klippa mig. Pusshej.

snökaos

Nu har snökaoset kommit hit, det är totalstopp på många vägar, inställda bussar och en massa olyckor. Själv sitter jag på en buss som egentligen ska åka på den vägen som det är stopp på, har åkt över en timme på någon bakväg i skogen med buss (?!) På samma smala skogsväg kommer det massa stora lastbilar som ska mötas. Busschauffören springer ut och in i bussen och folk kommer från alla hus hinkar med grus, situationen är helt knäpp haha! Jag kommer väl fram förr eller senare. Idag blir nog en bra matdag hinner antagligen inte fram till lunchen så sä behöver jag inte hitta på massa bortförklaringar för mina classmates. Det värstar att jag är så jävla skitnödig och det är så länge innan jag kommer hem höhö. Fuck. Pusshej!

spegeln ljuger aldrig (alltid?)

Jag tittade mig i spegeln nu när jag skulle borsta tänderna och såg verkligen mina revben och alla ben i ryggen. För en liten stund kände jag mig "smal". Jag tänkte, hur kan jag som är så fet ha så synliga revben, höftben, nyckelben, skulderblad och ryggrad? Stod och studerade ett tag sen kom den vanliga spegelbilden tillbaka, mullig och knubbig. Hur kan man få en så förvrängd kroppsuppfattning? Det tåls att tänka på. Nu ska jag ta min knubbiga mig och gå och sova. Godnatt! Här kommer den klassiska bilden

ingen rubrik

Promenaden slutade på 6 km, det var riktigt skönt! Sitter i soffan, har tagit en dusch och har inte motivation till någonting. Vill inte till skolan, inte till äs-enheten, vill inte vara hemma osv. Jag börjar halv 10 och slutar 1 imorgon så det är inte jätte lång dag sen ska jag till äs-enheten 2, åh vill inte. Förövrigt känner jag mig fet som ett svin, inga kläder passar ser fan fet ut i allting. Vill bara skära upp hela mig. Nej jag suger på att blogga just nu, har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva därför blir det bara en massa skit. Jag äter alldeles för mycket känner hur hela jag sväller. Jag har panik, vill inte leva i den här kroppen, är så jävla trött på att ha det såhär, men vågar inte ta steget till den friska sidan. Åh fy fan vad jag hatar mig själv, är så jävla vidrig. Dö, snälla bara dö.

är det här det bästa livet hade att ge

Igår skjutsade jag och bv pappa och hans tjej till och från krogen. Det tog så lång tid innan dom skulle hem så vi hade inget att göra så vi åkte till max och köpte en varsin milkshake.. 420 cal bara sådär, så jävla onödigt. Ångest. Dessutom blev det jätte sent innan vi kom i säng och vaknade därför sent. Jag hatar att sova bort halva dagen, det ger mig jätte mycket ångest, att man inte hinner allt man skulle vilja. Har dessutom ångest över att det är sista dagen på lovet och jag har inte gjort en enda hemtenta eller förberett mig inför muntliga nationella prov, då har jag allt kvar till nästa vecka.. åååååh! Nu ska vi ut på en lång promenad och bränna fett tills benen inte bär oss. Jävla äckel söndag!

promenad i solen

Idag har det varit väldigt fint väder här så jag passade på att ta en lång promenad med hästarna. Blev en intensiv promenad på 50 minuter, med spring uppför backarna och hopp över stockar. Brände iaf 230 cal. Farmor bjöd på våfflor och kände att jag inte ville vara elak och tacka nej, så 3 våfflor med sylt blev det. Uppdaterar senare. Ha det så bra!

ingen rubrik

Idag har det blivit alldeles för mycket mat, eller inte mat utan onödiga saker så som fika. Blir så ledsen på själv. Jag måste verkligen skärpa mig, annars kommer jag aldrig våga ställa mig på vågen igen om den visar uppåt.

Jag och bästavän håller på att kolla på olika gym som man kan börja på, men allt är så jävla dyrt. Men vi måste verkligen börja gymma så får se hur vi gör. Det känns som att man får mer motivation om man har någonstans man verkligen ska träna på istället för att göra det hemma, då blir det iaf för mig att jag hittar på andra saker istället och det blir inget gjort. Men frågan är hur mycket jag kan gymma med ryggen, den är väldigt osäker. Jag är jätte stel och får lätt ont om jag anstränger mig för mycket. Mina revben gör desto mer ont.

Ikväll har det varit "kalas" för pappas nya tjej som fyller 40. Det blev inte så mycket mat som jag trodde! Skönt. Nej nu ska jag nog sova är jätte trött..

Åh fy fan vilket äckligt inlägg, helt jävla ointressant och rörigt. Men bättre en kass uppdatreing än ingen alls?
Godnatt!


En dag ska jag bli tillräckligt smal.


irritrerad

Godmorgon! Det jag ofta tänker och stör mig på är min pappas nya tjejs beteende. Hon tar (nästan) jämt hans bil trots att hon har en egen och pappa har sagt att jag får ta den när jag vill, men hur lätt är det när den aldrig är hemma? Det enda hon gör är att roa sig, åker runt och träffar kompisar osv. Hon jobbar inte heller utan hela hennes dagar består i stortsett utav bara roliga saker. Är hon inte ute och åker ligger hon och sover för att hon har ont i huvudet. Hemma är det jag som hjälper pappa med en massa saker, trots att jag går i skolan och har 2 hemtentor som ska vara klara den här veckan och en förberedelse för ett tal i nationella prov. Tror ni jag hinner det? Nej. Jag och bästavän var och storhandlade åt dom här om dagen och nu vill pappa att jag ska städa övervåningen också, ännu en dag som går bort från plugg. Och vad gör hon? Bara glider omkring. Fy fan jag blir så förbannad, ska prata med pappa idag. Han kan inte begära hur mycket som helst av mig för att hon är lat och bara chillar runt. Usch blir så förbannad.

usch


bad treating no eating

Den här kvällen är nog den första på väldigt länge som jag inte har fått utbrott, kastat saker och gråtit mig till sömns. Kan nog bero på att jag i förrgår äntligen kunde ta min första powerwalk utan att tro jag ska dö på grund av smärtan i ryggen efter olyckan. Idag har jag också rört mig en hel del, det känns jätte skönt att äntligen kunna ut och röra på sig! Åt även min första lunch idag på den här veckan, trots att jag har påsklov. Förövrigt så bråkar mamma och pappa konstant över bodelningen och pengar osv. Vilket är väldigt jobbigt som det är, och bättre blir det inte när pappa kommer och tar upp allt till mig och säger att mamma är dum i huvudet och att han inte orkar mer. Fine, han mår dåligt, men vem fan gör inte det? Han behöver inte lassa över allt skit på mig bara gör att han inte orkar bära själv. Egoistiskt. Det resulterade i att jag låste in mig på toan i 2 timmar och tänkte skära mig, vilket jag inte gjorde (?) Istället skrev jag ett avskedsbrev och struntade i att skära mig för att jag inte ville att blodiga och såriga armar skulle vara det sista folk kom ihåg av mig. Efter 2 timmar lugnade jag mig. Pappa ignorerade mig resten av dagen. Godnatt!

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Var på äs-enheten nyss, dom bestämde att dom nu skulle kontakta vuxenpsyk. Vill inte, funderar på att skriva ut mig och skita i allt. Vill jag ens bli frisk? är det värt att lära känna någon ny person som man måste lära sig lita på? Jag vet inte.

trött på livet.

hej! Jag är så trött på livet, har ingen motivation till någonting. Därför är min uppdatering sämst, men jag orkar verkligen inte. Men här kommer lite nytt som har hänt: Jag gjort slut med min pojkvän. Det kändes inte bra, han var sur hela tiden för att jag inte hade tid att träffa honom och när vi väl träffades kändes allt bara fel. Störde mig på precis allt han gjorde och sa.

Har en ny lw, 47,85 kg, på äs-enhetens våg dessutom, den ligger något högre en den jag väger mig på hemma.
Nya mått:
Vaden: 31cm -1 cm
Låret ovanför knäet: 35cm -2 cm
Låret tjockaste stället: 48cm -1,5 cm
Midjan: 59cm -1,5 cm
Överarmen: 21cm -1 cm


RSS 2.0